maanantai 27. marraskuuta 2017

BlackFriday

BlackFriday... BlackWeekend... CyberMonday.

Kaikenlaista hömppää heikkohermoisille. Minullakin oli pariin otteeseen sormi tilausnappulalla mutta onneksi tulin järkiini! Liikaa tarjouksia ettei tiedä mitä ja mistä shoppailisi. Joten silloin ehkä kannattaa malttaa mielensä. Hetken mielijohteesta käväisin kivijalkakaupassa mutta eihän sitä lasketa, enkä edes sortunut urheilukamppeisiin, BlackFridayhan on alun perin tarkoittanut verkkokauppaa.

Mustasta perjantaista kehoitettiin myös nauttimaan ulkona joten lähdin koiran kanssa pimeälle lenkille, heijastimilla kuitenkin varustautuneena.


Viikonloppuna taas jäi siivoamiset. Lauantaina ihanassa auringonpaisteessa metsälenkillä koirien Martan ja hänen kaverinsa Sulon kanssa. Pari tuntia raikkaassa syyssäässä. Sunnuntaina yhteislenkkiä naisporukalla  Porin metsässä, peekoota ja pientä karstojen irrotteluakin välillä. Se olikin peräti viikon toinen juoksulenkki.

 



Lopulta kyllä sorruin yhteen BlackFridayn tarjoukseen. Mieletöntä. Helsinki City Maratoniin sai tosi hyvän alennuksen kun ilmoitti kaksi kerrallaan joten se oli ihan pakkorako! Nyt ei sitten tarvitse miettiä treenaako vai ei. Samaan syssyyn pistin ilmon sisään HimosTrailiin. Siis toukokuulle ja elokuulle kisa. Mitähän keksisi siihen väliin..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti