sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vuoden eka lenkki, lyhyt ja pimeä


Uusi vuosi ja uudet tavoitteet. Viikko alkoi tiistaina salitreenillä, parin viikon tauon jälkeen. Keskiviikkona eksyin pitkästä aikaa bodycombattiin. Aivan mahtava fiilis. Potkuja joka suuntaan ja ne kulki hyvin, ihan kuin olisi ollut koivissa uusi vaihde. Nyrkkeilyosuus oli pitkä ja rankka ja se piti ottaa vähän varovaisesti. Mutta upeaa oli.
Torstaina olin valmistautunut lähtemään suoraan töistä juoksemaan. Aikaslailla rankka alkuviikko töissä ja myös kyseinen päivä sitälaatua että pakko päästä metsään tuulettamaan korvainväliä.
Rupesin vaihtamaan vaatteita kun huomasin ettei mukana ole kuin kahdet trikoot eikä lainkaan takkia. Hyvä minä. Ei kun kotiin ja seuraavana päivänä uusi yritys. En kotiutuessanikaan lähtenyt lenkille vaan kaffeelle kaverin luo. Sekin helppasi.

Kyllähän tämä treeniviikko alkoikin hyvin taas, perjantaina olikin töissä mukana kaksi varustekassia. Vahingosta viisastuneena, jos olisi ihan karsea sadekeli voisin mennä salille.
Aamusella kuitenkin jo oli senlaatuista päänsärkyä että oli pakko jättää lenkki väliin, varmuudenvuoksi. Nyt on kuitenkin aikamoisia tauteja liikkeellä. Uusi yritys viikonloppuna.
Lauantaiaamuna totesin että päänsärky johtuikin niska/hartiajumista. Siis olisin hyvin voinut lähteä lenkille jo edellisenä päivänä. Lauantaina tein ensin rauhassa vähän muita askareita ja oli jo sykemittarikin viimeistä painallusta vailla kun tuli pojat kaffeelle mummulaan. No se lenkillelähtö vähän venähti taas.
Kuvassa ei ole jääpuikkoja vaan lumisadetta

Hyvä pito polulla, ei ollut ainakaan liukasta



Kokeilin sitten lopulta ensimmäistä kertaa ledilenkkiä. Valo otsalle ja metsään. Oli ihan hienoa, näkyi hyvin, liukasta ei ollut joten sai ihan rennosti painella. Keli oli niin talvinen kuin täälläpäin vaan voi olla, pieni kerros lunta maassa ja pientä lumisadetta. Lenkki jäi vähän lyhyeksi sillä suoraan sanoen vähän arvelutti yksin pimeässä metsässä. Rupeaa kuvittelemaan kaikenlaista...suuntasinkin sitten rannalle ja sitä kautta kotiin. Tunnin lenkki siitäkin kuitenkin tuli.
Sunnuntaiksi oli sovittuna kyläreissu iltapäivälle. Mulla oli taas lenkkivaatteet puoliksi päällä kun tuli aikataulumuutos ja lenkillelähtö jäi. No, ehkä illalla...
Eihän siitäkään sitten mitään valmista tullut. Sentään sain tehtyä tunnin verran kunnon venytyksiä.

Joo. Onhan tätä vuotta menty vasta yksi viikko. Uusi yritys ensiviikolla.

Olen seuraillut Taivaanrannan juoksija-blogia ja bongasin tällaisen juoksuhaasteen! Vaikutti mielenkiintoiselta, ei mitenkään liian haasteellista joten liityin mukaan, se varmaankin potkii liikkeelle pahan päivän sattuessa. Vielä en voi kehua suorittaneeni yhtään haastetta, eihän sitä lauantain lenkkiä lasketa kun vasta tänään liityin kyseiseen haasteeseen. Uskoisin silti pääseväni hyvin mukaan, muutama kohta tuntui hieman haasteellisemmalta. Kuten "Juokse yöllä"...


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä juoksuvuoteesi! Hienoja elämyksiä oli sulla viime vuonna, lueskelin edellistä postaustasi. :) Ja heii tuo juoksuhaaste on tosiaan hauska, itsekin olen siinä mukana ja ajattelin tuon yöjuoksun toteuttaa milloinka muulloin kun kesän yöttömänä yönä. Oon itseasiassa haaveillutkin, että voisi joku kesäyö juoksennella ja nytpä haaste mukavasti tsemppaa toteuttamaan sen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu, kiva saada kommenttia! Sitä miltei jo odottaa kesäöitä että pääsisi kokeilemaan yöjuoksua :)

    VastaaPoista